Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaans ontbijtje
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
ei
▢
2
eetlepel(s)
melk
▢
peper
▢
zout
▢
1
ui
gesnipperd
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
250
gram
champignons
in plakjes
▢
8
sneetjes
witbrood
geroosterd
▢
8
eetlepel(s)
Bertolli pesto rosso
▢
8
plakken
Seranoham
▢
4
eetlepel(s)
basilicum
geknipt
Instructies
Klop de eieren met de melk en peper en zout naar smaak los.
Fruit de ui in de hete olie in ± 3 minuten goudgeel en glazig.
Voeg de champig- nons toe en bak ze 2 minuten mee.
Schep het eimengsel erdoor en laat het ei al roerende stollen.
Bestrijk de boterhammen met de pesto en verdeel de ham erover.
Leg op elk bord 2 boterhammen.
Verdeel het eimengsel over de boterhammen en bestrooi met het basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Vlees
Land van herkomst
Italië