Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Perziken in rode wijn
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
perziken
▢
1
kaneel
▢
½
zoete witte wijn
▢
100
gram
suiker
▢
kaneel
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 C.
Doe de perziken in een pan, giet er kokend water over en laat ze 60 minuten staan.
Haal de perziken uit het water, verwijder de schil en leg de perziken in een ovenschaal.
Voeg het kaneelstokje toe en schenk de wijn over de perziken.
Bestrooi ze met de suiker en zet de schaal in de oven.
Bak de perziken in 45 minuten gaar.
Haal de perziken uit de oven, verwijder het kaneelstokje en laat het geheel afkoelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Bestrooi met kaneel.Eventueel nog een lekkere dot slagroom.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Alcoholische drank
/
Fruit