Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roodbaarsfilet met groenteschotel
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
600
g
ongeschilde krieltjes
▢
2
zakken groentemix
a 400 g
▢
1
pakje
Boursin
150 g
▢
100
ml
droge witte wijn
▢
50
g
boter
▢
2
roodbaars
a ca. 225 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 175 °C.
Krieltjes schoonborstelen.
Krieltjes en groente 6 minuten blancheren en goed laten uitlekken.
Boursin met wijn losroeren.
Groenten, krieltjes, roomkaasmengsel en zout en peper naar smaak in ovenschaal door elkaar scheppen.
Schotel in midden van oven in 20 minuten gaar laten worden.
In koekenpan boter verhitten.
Vis bestrooien met zout, peper en bloem en in ca. 5 minuten bruinbakken.
Serveren met groenteschotel.
Wijnadvies: Rémy Pannier Chardonnay
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vis