Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roodbaarsfilet met mediterane saus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bakje
tomaat
250 g
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
750
g
aardappels
zak à 450 g
▢
2
roodbaars
à ca. 250 g
▢
peper & zout
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
1
zak Italiaanse groentemix
250 g
▢
1
flesje
olijven
180 ml
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Tomaatjes wassen en halveren.
In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten.
Aardappelpartjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken, vervolgens afgedekt nog ca. 5 minuten bakken.
Vis in bakblik leggen, bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap en rest van olie.
Vis in midden van oven in ca. 10 minuten gaar bakken.
Tomaatjes en groentemix bij aardappelen voegen en ca. 5 minuten meebakken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Vis serveren met aardappel-groentemengsel en olijvensaus.
Wijnadvies: Undurraga Chardonnay
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Mediterraan