Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roodbaarsfilet met romige wijnsaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
800
g
broccoli
▢
2
roodbaars
a ca. 225 g
▢
2
eetlepel(s)
bloem
▢
25
g
boter
▢
1
duopak krieltjes
700 g
▢
1
pakje
crême fraiche
a 200 ml
▢
50
ml
droge witte wijn
▢
2
eetlepel(s)
kappertjes
Instructies
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stronkjes in stukjes snijden en in 8 minuten beetgaar koken.
Vis bestrooien met bloem, zout en peper.
In koekenpan boter verhitten en vis in 8 minuten aan beide zijden bakken, voorzichtig keren.
Intussen krieltjes in 4 minuten gaarkoken.
Crème fraîche met wijn in steelpannetje 1 minuut koken, op smaak brengen met zout en peper.
Kappertjes door wijnsaus roeren.
Vis serveren met wijnsaus, broccoli en krieltjes.
Wijnadvies: Swartland Chardonnay
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vis