Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tomatensoep met kaasstokbrood
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
ui
gesnipperd
▢
2
potten Honig Soeper milde tomaat met paprika
▢
100
g
spirelli pasta
▢
1
prei
in ringen
▢
2
tomaat
in stukjes
▢
1
voorgebakken stokbrood
▢
100
g
jong belegen kaas
▢
2
eetlepel(s)
bieslook
geknipt
Instructies
Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur.
Voeg de Soeper toe en breng alles aan de kook.
Voeg de pasta, de prei en de tomaten toe en laat de soep op een laag vuur zachtjes koken totdat de pasta gaar is.
Snijd het stokbrood in de lengte in maar niet helemaal door en verdeel de kaas en het bieslook erover.
Schuif het stokbrood ± 7 minuten in een voorverwarmde oven (200 °C) en laat de kaas smelten.
Serveer de soep met het stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Soep