Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse panino
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak Koopmans Mix voor hartige Panino Salami/Tomaat
▢
75
g
salami
in reepjes
▢
1
bosui
in ringetjes
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
40
g
geraspte kaas
zakje à 150 g
▢
4
plakken
rauwe ham
▢
2
mozzarella
in plakjes
▢
2
eetlepel(s)
basilicum
geknipt
Instructies
Doe de inhoud van het pak Panino met de salami, de bosui, de olie en 1½ dl water in een kom en roer alles met een pollepel goed door elkaar.
Verdeel het mengsel in 4 ovale porties over een met bakpapier bekleed bakblik.
Strijk het deeg met de achterkant van de lepel glad (niet drukken).
Meng de mix voor de kruidentopping met de geraspte kaas en verdeel de topping over het deeg.
Bak de Panino’s in 20-25 minuten in een voorverwarmde oven (225 °C) mooi bruin en gaar.
Laat de broodjes iets afkoelen en snijd ze open.
Verdeel er de ham en de mozzarella over en schuif de broodje kort in de voorverwarmde oven zodat de kaas een beetje smelt.
Verdeel er het basilicum over.
Sluit de broodjes en serveer direct.
Lekker met een tomatensoep.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Vlees
Land van herkomst
Italië