Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kerriewokschotel
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
mienestjes
▢
500
g
spitskool
▢
200
g
peultjes
▢
4
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
2
tofu
reepjes, à 200 g
▢
1
flesje
wokessentials milde kerrie
240 ml
▢
1
zakje
koriander
15 g
▢
50
g
cashewnoten
Instructies
Mie volgens gebruiksaanwijzing koken.
Spitskool schoonmaken en in reepjes snijden.
Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden.
In wok olie verhitten en tofu 3 minuten bakken.
Kool en peultjes toevoegen en 4 minuten meebakken.
Kerriesaus toevoegen en 1 minuut meeverwarmen.
Koriander fijnsnijden.
Cashewnoten en koriander over saus strooien.
Met mie serveren.
Lekker met cassavekroepoek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Land van herkomst
Oosters
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch