Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Visspies met cocktailsaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
roodbaars
▢
1
bakje
romaatjes
250 g
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
1½
aardappels
diepvries, à 450 g
▢
1
appels
▢
1
ijsbergsla
200 g
▢
6
eetlepels
yoghurtdressing
▢
½
pot cocktailsaus
à 300 ml
▢
satéstokjes
Instructies
Satéstokjes in water weken.
Oven op 225 °C voorverwarmen.
Vis in stukken snijden.
Vis met tomaatjes aan satéstokjes rijgen.
Spiesen met zout bestrooien en met olie bestrijken.
Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden.
Appel wassen, in partjes snijden en klokhuis verwijderen.
Appel in stukjes snijden en met sla en dressing mengen.
Spiesen in grote koekenpan of grillpan in 5 minuten gaarbakken.
Spiesen met cocktailsaus, aardappelpartjes en salade serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies: Moncaro Verdicchio dei Castteli di Jesi Classico
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis