Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé à la Bretonne
heldere Bretonse bouillon
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
lamsbouillon
▢
1
wortel
▢
2
eetlepel(s)
witte bonen
▢
lamsvlees
uit de lamsbouillon
▢
⅛
bloemkool
▢
1
erwten
▢
5
peultjes
Instructies
Klaar de bouillon.
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
Snij de wortel in dunne plakjes.
Snij daar ruitjes van.
Snij de peulen in stukken.
Pocheer de rauw groenten in water met wat zout en laat ze iets knapperig blijven.
Snij het lamsvlees in blokjes.
Was de bonen onder de kraan af.
Verdeel de garnituur over de borden.
Schenk er de hete bouillon over en serveer met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Soep
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk