Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Snijbiet op Chinese wijze
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
knoflook
▢
gember
▢
chili
▢
lenteui
▢
arachideolie
met een paar druppels sesamolie (of een Conimex wokolie)
▢
snijbietbladen
▢
zout
▢
suiker
▢
sojasaus
▢
rijstwijn
Instructies
In een wok de fijngehakte knoflook, gember en lenteui in de hete olie even bakken.
Voeg de snijbietbladen toe en wok dit snel.
Breng op smaak met peper en zout.
Met een scheutje sojasaus en rijstwijn blussen en weer even al roerende opwarmen.
Meteen serveren
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
China
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch