Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Krokant gebakken kalfszwezerik met sinaasappelsaus
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
hartzwezeriken
mooie
▢
5
deciliter
kalfsfond
▢
2
sinaasappelen
▢
fijne boontjes
▢
aardappels
▢
1
ei
opgeslagen
▢
1
lepel
olijfolie
▢
paneermeel
▢
peper & zout
Instructies
De kalfszwezeriken spoelen en blancheren.
Daarna goed ontdoen van vliezen en vet.
Snijden in stukken van 100 gr.
Kruiden door eiwit halen en paneren.
Afbakken in diepe pan in arachideolie.
1 eiwit opgeslagen met 1 lepel olijfolie en wat paneermeel, peper en zout
Voor de saus kalfsfond, wat sinaasappelsap en Grand Marnier toevoegen.
Laten koken in kruiden met peper en zout en daarna de partjes toevoegen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kalfsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
België