Verwarm de oven voor op 225°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Leg de helft van de tortilla's op de bakplaat en besmeer ze met ricottakaas.
Rasp de mozzarellakaas in een keukenmachine en verkruimel de fetakaas fijn.
Verdeel ze over de tortilla's.
Snijd de muntblaadjes in smalle reepjes en verdeel ze samen met de kappertjes over het kaasmengsel.
Bedek met de overige tortilla's.
Snijd de tortilla's met een groot scherp mes in stukjes of ruiten (eerst recht en vervolgens schuin in brede banen).
Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de tortilla's gedurende 10 minuten, tot de kaas gesmolten is en de tortilla's lichtbruin kleuren.
Haal de bakplaat uit de oven, laat de tortilla's iets afkoelen en leg ze op een schaal.
Snijd indien nodig gesmolten kaas los.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte, fruitige rode wijn zoals een Beaujolais of een soepele Merlot vormt een mooie aanvulling op de rijke kaasvulling en de verse muntsmaak van dit gerecht.