Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittig gestoofd lamsvlees met broccoli
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gram
lamsbout
zonder been
▢
2
eetlepels
olie
▢
100
gram
Boemboe Ajam Pedis
▢
1
paprika
▢
300
gram
broccoli
panklare
Instructies
Snijd het vlees in blokjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de boemboe ± 1 minuut zachtjes.
Schep het vlees erdoor en bak het ± 1 minuut mee.
Voeg 3 eetlepels water toe, breng het aan de kook en laat het vlees afgedekt ± 15 minuten zachtjes sudderen.
Maak de paprika schoon, was hem en snijd hem in blokjes.
Snijd de broccoli iets kleiner.
Schep de paprika en de broccoli door het vlees en smoor het vlees en de groenten in nog ± 10 minuten zachtjes gaar.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met eiermie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Vlees