Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biscuits à la cuiller
(lange vingers)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
g
bloem
▢
3
eieren
▢
100
g
suiker
Instructies
Breek de eieren en scheid de witten van de dooiers.
Klop met een garde een mengsel van de dooiers met 50 g suiker tot een licht mengsel.
Meng de eiwitten met de overige 50 g suiker en klop ze zeer stijf.
Maak stroken vetvrij papier van 13 cm en even lang als de bakplaat van uw oven.
Meng de eierdooiers voorzichtig en snel door het mengsel.
Zeef de bloem en spatel deze voorzichtig en snel door het mengsel.
De bloem hoeft niet helemaal homogeen door het megsel.
Doe het mengsel in een spuitzak met een ronde spuit en spuit reepjes van 10 cm op het papier.
Bestrooi deze suiker, of strooi de suiker op een plank en doop de reepjes hierin.
Zorg voor een oven van 200 C en bak de lange vingers in 10 - 15 minuten.
Ze mogen niet bruin worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koek