Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Normandische salade
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
peren
▢
½
citroen
sap er van
▢
100
g
jong belegen kaas
▢
100
g
ossetong
in plakken van 1/2 cm
▢
½
beker
sour cream
▢
1
theelepel
tomatenketchup
▢
zout
▢
peper
▢
aromazout
▢
tabasco
▢
1
doosje tuinkers
Instructies
Schil de peren.
Snijd het vruchtvlees in blokjes en besprenkel deze met het citroensap.
Snijd de kaas en de ossetong in blokjes.
Vermeng de sour cream met de tomatenketchup en breng de saus op smaak met zout, peper, aromazout en tabasco.
Vermeng de saus met de klein gesneden ingrediënten en zet de salade een half uur koud weg.
Schep de salade nogmaals door en serveer hem in met tuinkers gegarneerde coupes.
Dit is een heerlijke salade om in het voorjaar te geven, wanneer de eerste tuinkers weer te krijgen is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Nederland