Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cantaloup en hors d'oeuvre
(cantaloup als hors d'oeuvre)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
kleine cantaloupes
▢
200
g
rauwe ham
in zeer dunne plakken
▢
4
eetlepel(s)
witte port
Instructies
Zet de cantaloupes een uur voor gebruik koud.
Snij ze middendoor, zodat er 4 coupes van ontstaan.
Maak met een pommes parisienne steker balletjes van het meloenvlees.
Leg de balletjes in de halve meloen terug.
Schenk over elke halve meloen een eetlepel witte port.
Snij de hamplakjes in reepjes van 4 cm.
Stapel de reepjes op de halve meloenen.
Serveer zeer koel en geef er geroosterd brood met boter bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Vlees