Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kaas-, zalm- of forelcroûtons.
Porties:
20
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
10
sneetjes
volkorenbrood
▢
40
gram
boter
▢
100
gram
verse kruidenkaas
▢
1
eetl. crème fraiche
▢
2
theelepels
mierikwortel
potje
▢
peper en zout
▢
1 ½
bosje
dille
▢
400
gram
gerookte zalm of forel
▢
2
stengels bleekselderie.
Instructies
Uit het brood 20 rondjes van 6 ½ cm. steken.
In de hete boter de rondjes aan 2 kanten bakken en uit laten lekken op keukenpapier.
De kruidenkaas mengen met de crème fraiche en mierikwortel.
Met peper en zout op smaak brengen.
Een bos dille hakken en door de kruidenkaas roeren.
De croutons besmeren met de kruidenkaas, daarop een plakje zalm of forel.
Bleekselderie en een takje dille erbovenop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
Nederland