Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Kaneelkrans
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Grote bakvorm
Ingrediënten
▢
1
Pak
witbroodmix
▢
125
gram
boter
▢
100
gram
bruine bastard suiker
▢
150
gram
rozijnen
▢
4
volle eetlepels kaneelpoeder
Instructies
Bereid het brooddeeg volgens het pak
Wel de rozijnen in warm water en laat deze goed uitlekken en doe deze in een grote kom;
Meng de rozijnen met het kaneel en de suiker;
Pak het (gerezedeeg en rol dit uit tot een lap van 30x40 cm.
Snij de boter in kleine blokjes;
Bestrooi het deeg met het rozijnen mengsel en verdeel de boterblokjes;
Rol de deeglap op en snij de rol in circa 10 stukjes;
Plaats de stukjes (rechtoin de ingesmeerde bakvorm en bak de kaneelkrans circa 25 minuten (oventempratuur zie verpakking)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
Land van herkomst
Nederland