Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse Pannenkoeken met Salami en Kruiden
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
1
fles pannenkoekenmix
200 ml
▢
400
ml
koude melk
▢
Vloeibare margarine
▢
18
plakjes
salami
▢
75
g
belegen kaas
geraspt
▢
3
g
Italiaanse kruiden
▢
1
bakje
Italiaanse slacompleet
met dressing en croutons
Instructies
Schud de fles pannenkoekmix goed.
Voeg 400 ml koude melk toe aan het poeder tot het streepje.
Draai de dop weer op de fles en houd de fles op zijn kop.
Schud gedurende 1 minuut en laat de fles dan 3 minuten met rust.
Verwarm een klein beetje vloeibare margarine in een koekenpan.
Bak 3 plakjes salami kort in de pan.
Schud opnieuw met de fles pannenkoekmix, giet wat beslag in de pan en verdeel het gelijkmatig over de bodem.
Wacht tot het beslag bijna niet meer glimt.
Draai voorzichtig de pannenkoek om met behulp van een spatel.
Strooi een beetje geraspte kaas en Italiaanse kruiden over de pannenkoek.
Als de kaas gesmolten is, controleer dan voorzichtig of de onderkant van de pannenkoek bruin is.
Bak de overige pannenkoeken op dezelfde manier.
Houd de gebakken pannenkoeken warm onder aluminiumfolie.
Meng de sla met de dressing, kaas en croutons uit het pakje.
Serveer de pannenkoeken met de Italiaanse salade.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
25
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
30
g
|
Zout:
2.5
mg
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pannenkoeken
Land van herkomst
Italië