Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Borrelhapjes van Astrid Veltman 2
Crostini met Quorn fijngehakt en amandelen
Porties:
10
hapjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
175
gram
Quorn
fijngehakt
▢
5
sneetjes
witbrood
▢
6
eetlepel(s)
olijfolie
▢
100
gram
taugé
▢
2
eetlepel(s)
grofgehakte blanke amandelen
▢
1
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
zout
▢
1
bak
tuinkers
▢
1
eetlepel(s)
rode paprika
fijngesnipperd
Instructies
Snijd de korstjes van het brood en snijd de sneetjes diagonaal door.
Verhit 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de driehoekjes brood goudbruin.
Laat de driehoekjes op keukenpapier uitlekken.
Verhit de rest van de olijfolie in de koekenpan en bak de Quorn fijngehakt met de taugé en de amandelen al omscheppend snel mooi bruin.
Breng de Quorn op smaak met wat ketjap en zout.
Schep Het Quornmengsel op de crostini en garneer met de tuinkers en de paprika.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Hapjes