Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gekruid lamsvlees met wortelen
Porties:
4
Total time
1
minuut
minuut
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
gram
lamsvlees
in blokjes
▢
500
gram
wortelen
geschrapte
▢
3
eetlepels
olie
▢
1/2-3/4
liter
vleesbouillon
hete
▢
½
theelepel
oregano
▢
½
theelepel
basilicum
▢
1
theelepel
salie
▢
1
theelepel
rozemarijn
▢
1
teentje
knoflook
▢
150
gram
rijst
gekookte
▢
zout
Instructies
Snijd de wortelen klein.
Verhit in een braadpan de olie en braad het vlees rondom bruin.
Roer de wortelen erdoor en giet er de hete bouillon bij.
Voeg de kruiden toe en pers de knoflook erboven uit.
Roer alles goed door en laat het met het deksel op de pan 45 minuten zachtjes koken.
Roer er 5 minuten voor het einde van de kooktijd de rijst door.
Maak het gerecht op smaak met zout en serveer het zeer heet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland