Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Ardenner vink met wittebonenschotel en aardappelpuree
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
eetlepels
olijfolie traditioneel
▢
175
gram
uien
gesnipperd
▢
3
paprika’s
rood, geel, groen, in stukjes
▢
340
gram
witte bonen in tomatensaus
▢
peper
▢
zout
▢
4
Ardenner vinken
▢
3
zakjes
aardappelpureemix
pak à 10 zakjes
▢
4
eetlepels
basilicum
fijngesneden verse
Instructies
Verhit de helft van de olie in een hapjespan en fruit de ui al omscheppend in ± 5 minuten op een halfhoog vuur goudgeel en glazig.
Bak de paprika’s ± 5 minuten mee, voeg de witte bonen en ½ dl water toe en breng alles op smaak met peper en zout.
Laat de groenten ± 5 minuten op een laag vuur zachtjes koken.
Bak gelijktijdig de Ardenner vinken in de rest van de olie bruin en gaar.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Strooi het basilicum over de groenten en serveer met de puree en het vlees.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Duc de Termes, rood, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vlees