Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Auberginepasta met italiaanse kalfsspiesen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1
ui
gesnipperd
▢
2
aubergines
in blokjes
▢
1
blik
tomatenblokjes à 400 g
▢
2
eetlepel(s)
balsamicoazijn
▢
peper
▢
zout
▢
400
g
tagliatelle
▢
8
kalfsspiesen Italian
Instructies
Verhit 2½ eetlepel van de olie in een hapjespan en fruit de ui al omscheppend goudgeel en glazig.
Bak de aubergine 5 minuten mee en voeg de tomatenblokjes en het vocht toe.
Roer de azijn en peper en zout naar smaak erdoor en stoof alles nog 7 minuten.
Kook de tagliatelle in water met zout beetgaar.
Bestrijk de spiesen met olie en rooster ze in een grillpan of op het rooster van een gloeiende barbecue rondom bruin.
Serveer ze met de pasta en de saus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Canaletto, rosado, rosé, Italië
Tip:
Garneer met fijngesneden basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kalfsvlees
/
Pasta
Land van herkomst
Italië