Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Bietjes met rucola en pijnboompitjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
gekookte rode biet
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
extra vierge
▢
1½
l
balsamicoazijn
▢
2
theelepel
appelstroop
▢
peper
▢
zout
▢
5
eetlepel(s)
pijnboompitten
▢
75
g
rucola
Instructies
Ontvel de bietjes en snij ze in blokjes.
Klop een dressing van de olie, azijn, appelstroop en peper en zout naar smaak.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
Schud ze op keukenpapier en laat afkoelen.
Schep de bieten met de rucola en de dressing door elkaar.
Strooi de pijnboompitten erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met gebakken aardappelen en varkenshaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch