Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Biologische ribkarbonades in tomatensaus met rijst
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
g
meergranenrijst
▢
zout
▢
1½
eetlepel(s)
Bakken & Braden vloeibaar
▢
peper
▢
4
ribkarbonades
biologische
▢
1
pot
pastasaus basilicum
Biorganic à 370 g
▢
1
zak
doperwten
à 750 g / diepvries
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Verhit het bakvet in een braadpan en bak de met peper en zout bestrooide karbonades aan beide kanten bruin.
Neem het vlees uit de pan en schenk de tomatensaus bij het bakvet.
Breng het aan de kook en leg het vlees in de saus.
Laat het vlees nog 10 minuten zachtjes stoven.
Verwarm de doperwten met zout naar smaak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer ze met de rijst, het vlees en de saus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Canaletto, Montepulciano d´Abruzzo, rood, Italië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees