50gramgroene mini-aspergesof groene asperges uit de diepvries
2eetlepel(s)olijfolie
100gramworteltjes in stukjes
1groene courgettein blokjes
1gele paprikain blokjes
1rode paprikain blokjes
1dlgroentebouillon
1dlslagroom
2eetlepel(s)oreganoblaadjes
250gramgroene tagliatelle
Instructies
Snijd de asperges in stukjes van ± 3 cm.
Verhit de olijfolie in een wok, voeg alle groenten en de stukjes Quorn toe en bak alles al omscheppend even aan.
Voeg de bouillon, de slagroom en 1 eetlepel oregano toe, roer alles goed door en laat het geheel in ± 10 minuten zachtjes inkoken tot een mooie saus ontstaat.
Kook intussen de tagliatelle in ruim kokend water met zout en een scheutje olijfolie in ± 10 minuten beetgaar.
Schep de tagliatelle op 4 borden, schep de Quorn met de saus erover en strooi er wat oreganoblaadjes over.