Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ciabatta met ham en mozzarella
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
mini afbak
ciabattabroodjes
▢
25
g
kruidenmix bruschetta
potje a 70 g
▢
1
eetlepel
olijfolie
extra vierge
▢
125
gr
mozzarella
▢
2
bakje
beenham in honing-mosterdsaus
Stegeman
Instructies
Bak de broodjes ± 7 minuten in een voorverwarmde oven (200 °C).
Roer de kruidenmix met 25 ml heet water door elkaar.
Voeg de olie toe en laat even wellen.
Snijd de broodjes open en bestrijk de onderste helften met de kruidenmix.
Snijd het kaasje in plakken en verdeel ze over de kruidenmix.
Zet de onderste helften van de broodjes 5 minuten in de voorverwarmde oven.
Verwarm de ham volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de ham over de kaas en sluit de broodjes.
Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Qool Wines, Paradis, Chardonnay, wit, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Vlees