Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ajam setan 5
hete kip
Porties:
4
Total time
1
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
kippendijen
of kippenboutjes
▢
4
teentjes
knoflook
uitgeperst
▢
2
uien
gesnipperd
▢
3
eetlepel(s)
sambal oelek
▢
lombok rawit
naar smaak
▢
4
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
2
eetlepel(s)
tamarinde
▢
1,5
theelepel
trassi
verkruimeld
▢
1
eetlepel(s)
mosterd
▢
1
theelepel
palmsuiker
▢
zout
naar smaak
Instructies
Bak de stukken kip half gaar in of olie of margarine.
Bak de kruidenbrij nu mee en laat alles lekker door elkaar bakken en zet de warmtebron nu laag om de kip gaar te laten worden.
Wordt het te droog dan kun je uiteraard wat water toevoegen.
Het moet echter wel enigszins droog worden!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Indonesië