Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Havermoutpap met vers fruit
van Furdjel Narsinghs moeder
Porties:
4
Total time
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
ml
melk
▢
100
g
havermout
▢
1
eetlepel(s)
honing
▢
1
tl
kaneelpoeder
▢
125
g
frambozen
▢
125
g
witte druiven zonder pit
in vieren snijden
▢
50
g
pompoenpitten
geroosterd
Instructies
Breng de melk met de havervlokken aan de kook en kook 5 tot 10 minuten.
Meng er honing en een beetje kaneel door.
Schep de havermoutpap in een kom en verdeel de frambozen, druiven en pompoenpitten erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Zaden zijn een lekkere toevoeging aan havermout en bevatten essentiële vetten, eiwitten, vitamines en mineralen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ontbijt
Land van herkomst
Nederland