Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Petra's vegetarische linzensalade
Dit gerecht hadden wij enkele weken geleden gegeten bij Petra op de tuin; vandaag gebarbecued (in de regen) met De Lutsen en de Borburgjes. Voor een bijgerecht bij de BBQ is dit precies goed.
Helaas vergeten een foto ervan te maken. Sorry!!!
Porties:
6
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kom
Ingrediënten
▢
200
gram
gekookte
uitgelekt (of blik)
▢
½
groene paprika
zaadlijsten en verwijderd en heel klein gesneden
▢
3
kleine
trostomaatjes
zaadlijsten verwijderd en heel klein gesneden
▢
100
gram
feta
heel klein gesneden
▢
2
bosuitjes
in ringetjes gesneden
▢
1
teentje
knoflook
fijngesneden
▢
2
eetlepel(s)
geroosterde pijnboompitten
▢
¼
stuk courgette
geschild en heel klein gesneden
▢
rucola
voor de vinaigrette:
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
extra virgine
▢
1
eetlepel(s)
witte wijnazijn
▢
1
theelepel
mosterd
▢
1
theelepel
honing
▢
peper
▢
zout
Instructies
Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Bijgerecht
/
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch