Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Broodje ossenworst-mozzarella
Een overheerlijk brood je uit de Allerhande van juni 2013 Je hebt er nogal veel ingrediënten nodig die je normaliter niet in huis hebt. Voor een eerste keer is het dus nogal prijzig. I.p.v de genoemde pijnboompitten heb ik walnoten gebruikt.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
pijnboompitten
bakje 80 g
▢
4
bruine pistolets
▢
4
eetlepel(s)
pesto arrabbiata
potje 135 g
▢
200
g
ossenworst
bedieningsafdeling vleeswaren
▢
½
bakje basilicum
a 15 g, alleen de blaadjes
▢
1
bol buffelmozzarella
zakje 125 g
▢
crema di balsamico
flesje 150 ml
Instructies
Halveer ondertussen de pistolets in de lengte.
Besmeer elke onderste helft met 1 el pesto.
Beleg met de ossenworst.
Scheur het basilicum in stukjes en leg op de ossenworst.
Snijd de mozzarella in halve plakken en verdeel over de broodjes.
Garneer met de pijnboompitten en bestrooi met wat peper.
Druppel er wat crema di balsamico over.
Leg de bovenste helft van de broodjes erop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Kaas