Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lamsgehaktballen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
lamsgehakt
▢
1
ei
▢
2
eetlepels
gehakte koriander
▢
1
eetlepel
gehakte muntbladeren
▢
2
geperste tenen knoflook
▢
½
gesnipperde ui
▢
11/2
eetlepel
paprikapoeder
▢
½
theelepel
gemalen zwarte peper4 eetlepels paneermeel
▢
2
theelepels
tijm
▢
2
theelepels
dragon
▢
5
theelepels
cayennepoeder
Of:
▢
600
gram
lamsgehakt
▢
1
ei
▢
2
eetlepels
gehakte koriander
▢
1
eetlepel
gehakte muntbladeren
▢
2
geperste tenen knoflook
▢
½
gesnipperde ui
▢
¾
eetlepel
paprikapoeder
▢
½
theelepel
gemalen zwarte peper
▢
4
eetlepels
paneermeel
▢
1
theelepel
tijm
▢
¾
theelepel
dragon
▢
3
eetlepels
gehakte
rijpe olijven
▢
3 ½
theelepel
cayennepoeder
Instructies
Kneed alles goed tot een egale massa.
U kunt er grote of kleine ballen van vormen en die braden, maar u kunt er ook spiesjes van maken en die op de barbecue of onder de grill roosteren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Lamsvlees
/
Vlees