Klop in een kom de eieren en melk in ongeveer 1 minuut licht schuimig met een garde.
Roer de kruidenmix erdoorheen.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan.
Bak de minikrieltjes ongeveer 4 minuten.
Voeg de blokjes corned beef toe en bak ze ongeveer 2 minuten mee.
Vet een quichevorm in.
Schep het mengsel in de quichevorm.
Schenk het eimengsel eroverheen.
Bak de omelet in het midden van de oven gedurende ongeveer 20 minuten, totdat de bovenkant bijna droog is.
Was intussen de trostomaten en snijd ze in partjes.
Meng de tomaten met de yoghurtsladressing.
Serveer de Spaanse aardappelomelet met de tomatensalade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte rode wijn zoals een Spaanse Rioja of een fruitige Merlot past goed bij dit hartige gerecht. Hun soepele smaken en milde tannines vullen de hartige smaken van de omelet en de frisheid van de tomatensalade mooi aan.