Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Couscoussalade met paprika en geitenkaas
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
volkoren couscous
▢
¼
groentebouillontablet met minder zout
▢
2
eieren
▢
250
gram
kerstomaatjes
▢
2
gegrilde paprika's
koeling, zonder zout
▢
ijsberg sla
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
▢
citroensap of azijn
▢
50
gram
zachte geitenkaas
Instructies
Doe de couscous in een schaal.
Breng 250 ml water met het groentebouillontablet aan de kook.
Schenk de bouillon over de couscous en roer met een vork.
Laat de couscous wellen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Kook de eieren in 10 minuten hard.
Laat ze afkoelen.
Was de tomaatjes en halveer ze.
Snijd de paprika’s in reepjes.
Meng de groente door de couscous en laat het afkoelen.
Rol bladen sla op en snijd ze in reepjes. Meng de sla door de couscous.
Maak de salade op smaak met de olie en wat citroensap of azijn.
Pel de eieren, snijd ze in parten en leg ze op de couscous.
Verkruimel de geitenkaas er over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch