Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kaaswafels
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
bloemkool
fijngemalen
▢
110
gram
geraspte mozzarella kaas
fijngemalen
▢
35
gram
geraspte Parmezaanse kaas
▢
2
middelgrote eieren
▢
1
el
bieslook
▢
1
tl
knoflookpoeder
▢
1
tl
uienpoeder
▢
½
tl
zwarte peper
Instructies
Meng in een grote kom alle ingrediënten goed door elkaar.
Verwarm vervolgens het wafelijzer.
Doe 1/4 kopje van het beslag in het wafelijzer.
Bak de wafels 4 tot 6 minuten.
Als de wafels na 6 minuten nog blijven plakken aan het ijzer laat ze dan nog eventjes door bakken.
Herhaal dit totdat je 6 wafels hebt gebakken.
Laat de wafels afkoelen op een bord en doe de wafels die je niet opeet in de koelkast.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Warme hapjes