Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde “ei” aardappel vegan
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
vastkokende aardappels
schoongemaakt en gehalveerd
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
4
eetlepel(s)
veganaise
mayonaise zonder ei
▢
1
theelepel
gele mosterd
▢
1
klein
uitje
fijngesneden
▢
1
theelepel
kerrie
▢
Zout en peper naar smaak
▢
Beetje kurkuma
▢
Snufje
paprikapoeder
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Bestrijk de aardappels aan alle kanten met olijfolie.
Leg ze met de binnenkant naar beneden op de bakplaat en bak ze ongeveer 45 minuten,
tot ze zacht zijn (maar niet papperig). Laat ze afkoelen.
Meng ondertussen de overige ingrediënten, behalve de paprikapoeder, in een kom.
Hol de aardappels uit, zodat er een plekje is voor de vulling.
Voeg de aardappel die je uit hebt geschept toe aan het mosterd-mengsel en roer goed.
Vul hiermee de aardappels.
Dat kan heel netjes met een slagroomspuitzak, of gewoon met een lepel.
Bestrooi met wat paprikapoeder.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Groenten
/
Hapjes
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch