Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Oma’s chocolaatjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
grote
repen pure chocolade
▢
rozijnen
naar behoefte
▢
1
sinasappel
▢
1
citroen
▢
poedersuiker
▢
40
vet
Instructies
De chocolade smelten (au bain marie) met het vet er in.
Citroen en sinasappel raspen en de sinasappel persen.
Als de chocolade gesmolten is de citroen en sinasappelrasp erdoor roeren en heel voorzichtig een beetje sap van de sinasappel erdoor roeren.
Dan de rozijnen er voorzichtig doorroeren en dan met een lepel hoopjes maken op aluminiumfolie (koude ondergrond).
En als laatste een beetje poedersuiker over de chocolaatjes strooien en af laten koelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade