Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Thaise kippensoep met ei en koriander
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
kipfilets
▢
1
eetlepel(s)
kokosolie
▢
1
zak
Oosterse roerbakgroenten
▢
2
eieren
hardgekookt
▢
4
eetlepel(s)
Thaise rode curry pasta
▢
Creamed coconut
Amaizin
▢
1
liter
water verse koriander
gehakt
▢
6
stengels bosui
in ringetjes
Instructies
Snijd de kipfilet in stukjes.
Verhit de kokosolie in een soeppan.
Bak daarin de kipfiletstukjes goudbruin.
Schep de currypasta erbij, meng snel door elkaar tot het begint te geuren.
Voeg de Oosterse roerbakgroenten toe en wok die op hoog vuur mee tot ze slinken.
Breng 1 liter water aan de kook en voeg dan de creamed coconut toe.
Schep de soep in kommen, leg in elke kom soep een half gekookt eitje.
Bestrooi met de ringetjes bosui en een kleine toef koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
/
Soep
Land van herkomst
Thailand