Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Indiase kikkererwtencurry
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
water
▢
1
theel zout
▢
200
g
basmatirijst
▢
2
eetl olijfolie
▢
1
zak
Italiaanse roerbakmix
▢
2
potten Indiase koriander-kokoscurrysaus
Kleinste Soepfabriek
▢
2
eetl koriander
fijngehakt
Instructies
Breng het water aan de kook.
Voeg het zout en de rijst toe en kook in circa 7 minuten gaar.
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en bak hierin de roerbakgroenten al omscheppend even kort.
Schenk de currysaus uit de potten erbij en meng alles goed door elkaar.
Laat enkele minuten zachtjes doorkoken.
Serveer de rijst met de curry en garneer met koriander.
Verwijder voor het serveren eventueel de hele peperkorrels uit de curry.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch