Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Quinoa met spinazie en geiten/schapenkaas
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
12
eetl quinoa
▢
Olijfolie
▢
4
teentjes
knoflook fijngesneden
▢
50
g
pijnboompitten
▢
100
g
verse spinazie gewassen en gedroogd
▢
125
g
geraspte harde schapenkaas of geitenkaas
beetje achterhouden voor garnering
▢
Zout en peper
▢
1
lente-uitje in ringetjes
garnering
Instructies
ook de quinoakorrels 15 minuten in ruim kokend water en giet af (of volg de aanwijzingen op de verpakking).
Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook en de pijnboompitten.
Voeg de quinoa toe, verwarm goed en meng er dan al omscheppend de spinazie door.
Voeg de schapenkaas toe zodra de spinazie begint te slinken.
Als de kaas gaat smelten kan de pan van het vuur.
Breng op smaak met zout en peper en garneer met lente-ui en eventueel een beetje extra kaas en pijnboompitjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Kaas
/
Superfood
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch