Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde paprika met champignons
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
1
rode paprika
▢
½
ui
▢
200
gram
champignons
▢
1
teen
knoflook
▢
100
gram
verse spinazie
▢
100
gram
geitenkaas
▢
50
gram
geraspte kaas
▢
1
tl
tijm
▢
1
tl
nootmuskaat
▢
peper en zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was de paprika goed en snijd deze door de helft. Verwijder de zaadlijsten.
Snijd de ui en champignons in kleine stukjes.
Fruit de ui met het knoflook in een koekenpan. Voeg de champignons toe en bak even mee. Voeg vervolgens de spinazie toe tot deze geslonken is.
Haal het spinaziemengsel van het vuur en bestrooi met nootmuskaat, tijm, peper en zout. Verbrokkel de geitenkaas en meng door het mengsel.
Vul de twee paprikahelften met het mengsel en bestrooi met de geraspte kaas.
Doe de paprika’s in een ingevette ovenschaal en bak ze 20 minuten in de oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch