Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Koolhydraatarm hachee schotel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
Gehakt
▢
1
zakje
Hacheekruiden
▢
500
gram
Bloemkool
▢
1
potje
Rode kool
+/- 350 gram
▢
1
grote
Ui
▢
Roomboter
Instructies
Bak het gehakt rul met een fijngesneden ui en voeg naar smaak de hachee kruiden toe.
Kook de bloemkool gaar en prak met wat roomboter tot puree.
Leg de bloemkoolpuree op de bodem van de ovenschaal en daarboven op het hachee gehakt.
Dek het gehakt af met de rode kool.
Zet de schotel ongeveer 25 minuten in de oven op 200graden.
In de airfryer kan het natuurlijk ook. Houd dan 180 graden aan en ongeveer 15 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Rundvlees
/
Vlees
Geschikt voor Dieët:
Koolhydraat arm