Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken lamsvlees met Mexicaanse kruiden
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kleine
ui
▢
1
kleine
groene paprika
▢
200
gram
lamsbout zonder been
▢
2
theelepels
pittige Mexicaanse kruiden
McCormick
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
4
eetlepels
Salsa de la casa mild
Calvé
▢
6
takjes verse koriander
Instructies
Pel de ui en snijd hem in dunne ringen.
Snijd de paprika in smalle reepjes.
Snijd het vlees in reepjes en bestrooi het met de Mexicaanse kruiden.
Verhit de olie in een wok of koekenpan, bak de ui en de paprika ± 3 minuten en schep ze uit de pan.
Bak in dezelfde olie het vlees ± 3 minuten, voeg de ui en de paprika weer toe en bak alles al omscheppend nog ± 2 minuten.
Schep er de salsa door en knip de koriander erboven fijn.
Lekker met maïskoekjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Vlees