Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tropische Chai Citrus Punch
Porties:
2
liter
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
fles Innocent tropical
of ander tropisch sap met ananas en mango
▢
1
fles water
dezelfde Innocent fles, maar dan gevuld met water
▢
2
bloed sinaasappels
▢
1
citroen
▢
6
kaneelstokjes
▢
8
kruidnagels
▢
1
tl
nootmuskaat
▢
1
tl
kardemom
▢
1
tl
kaneel
▢
4
piment bolletjes
▢
1
stuk gember van 2cm
geschild
▢
4
zakjes chai thee
bijvoorbeeld van yogi tea, te vinden bij de bio winkel
Instructies
Schenk het tropische sap en het water in een pan.
Zorg dat de sinaasappels en citroen goed zijn schoon geboend en snijd ze daarna in plakken.
Voeg de plakken fruit, gember en alle specerijen toe aan de pan en breng aan de kook.
Zet het vuur zachter en voeg de zakjes thee toe.
Laat deze een minuut of 10 mee pruttelen en haal ze er daarna weer uit met een schuimspaan.
Laat de punch daarna nog 40 tot 50 minuten zachtjes pruttelen met de deksel op de pan.
Giet de punch door een zeef zodat je alle specerijen en citrus fruit kwijt bent.
Laat daarna afkoelen en bewaar in de koelkast tot gebruik.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dranken
/
Koude Dranken