Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Soepstengels
Total time
39
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
plakjes
bladerdeeg
▢
1
ei
losgeklopt
▢
kruiden naar wens: bijvoorbeeld Italiaanse kruiden
▢
zaden naar wens: bijvoorbeeld sesamzaad
lijnzaad, maanzaad
▢
geraspte kaas
Instructies
Ontdooi de plakjes bladerdeeg op het aanrecht en verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd elk plakje bladerdeeg in 6 stroken en leg die op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk iedere strook met los geklopt ei en strooi er naar smaak de kruiden, zaden of kaas over.
Zet het bakblik in de oven en bak ze in 12-15 minuten gaar en krokant.
Lekker als tussendoortje of bij je soep
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht