Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kip kerrie met rijst
Porties:
1
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
125
gram
kipfilet
▢
1
ui
▢
2
gele paprika's
▢
1
eetlepel(s)
kerrie
▢
1
eetlepel(s)
bloem
▢
1
eetlepel(s)
margarine
▢
melk
▢
80
gram
rijst naar keuze
Instructies
Snij de kipfilet, ui en paprika klein en bak deze aan m.b.v een klein beetje olie.
Voeg de margarine toe en als deze gesmolten is de kerriepoeder en bloem, even laten meebakken.
Voeg steeds een klein beetje melk toe totdat de saus de dikte heeft die je wilt.
En laat nog heel eventjes koken.
Seveer met rijst en salade.
De salade zorgt voor een langzamere vertering.
Kerrie gewoon naar smaak toevoegen, hoe meer hoe pittiger het gerecht word.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
/
Rijst