Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Nasi goreng van Astrid Veltman 3
Porties:
8
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
9
soepkommen gare rijst
▢
9
eieren
▢
450
gram
fijngesneden ham
▢
3
preien
▢
1
teentje
knoflook
▢
6
eetlepels
zonnebloemolie
▢
ketjap
verdund met wat water en zout naar smaak
extra voor Indische nasi:
▢
trassie
▢
fijngesneden knoflook
▢
fijngesneden uien
▢
sambal of lomboks
▢
paprikapoeder
voor de rode kleur
▢
garnalen
uit blik
▢
1
prei
Instructies
Doe olie in een wok, doe er de hele eieren in en roer ze op middelhoog vuur in 11/2 minuut goed los.
Bak de prei in een aparte pan en doe deze dan bij het eimengsel.
Voeg al roerend de rijst toe en laat alles goed door bakken.
Voeg dan de ham, de ketjap en de garnalen, paprika en trassie voor deIndische nasi toe en laat alles al roerend door en door warm worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Varkensvlees