Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehakt-kolenroerbak
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
zonnebloemolie
▢
2
theelepels
sesamolie
▢
400
gram
rundergehakt
▢
shoarmakruiden
▢
300
gram
panklare rodekool
▢
300
gram
panklare groene kool
▢
2
eetlepels
sojasaus
▢
1
eetlepel
suiker
Instructies
Verhit de 2 soorten olie samen in een wok en bak het gehakt in ± 5 minuten rul.
Breng het gehakt tijdens het bakken goed op smaak met de shoarmakruiden.
Haal het gehakt uit de wok en houd het warm.
Doe de koolsoorten in het achtergebleven bakvet, roerbak ze ± 4 minuten en voeg er de sojasaus en de suiker aan toe.
Schep het gehakt erdoor en bak nog ± 2 minuten.
Lekker met roerbakmie (Honig).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
/
Rundvlees