Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken bloemkool met kip
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
zie bereidingswijze
Instructies
Verhit 2 eetlepels olie in een wok of hapjespan en roerbak 1 gesnipperde ui, 1
gesnipperde knoflookteen, 2 in ringen gesneden rode pepers, 2 eetlepels
fijngehakte gemberwortel en 400 gr bloemkoolroosjes 7 minuten.
Voeg 400 gr kipreepjes en wat peper en zout toe en bak ze 7 minuten mee.
Schenk 1 dl kippenbouillon in de pan en laat de bloemkool in de afgedekte
pan beetgaar worden.
Bind de saus met wat maïzena.
Druppel er wat sesamolie over en garneer met 2 in ringen gesneden bosuitjes
en 3 eetlepels geroosterd sesamzaad.
Serveer met mie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Kip